Пошук

Соціальні послуги для вразливих категорій населення Щербанівської територіальної громади

Дата: 01.07.2024 15:07
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

        У відділенні денного перебування  Центру надання соціальних послуг  надається соціальна послуга     « соціальна адаптація» відповідно до Державного стандарту соціальної адаптації. За потреби,  отримувачі послуг проходять курс занять з лікувальної фізкультури та фізичної реабілітації. Заняття проводяться, як ідивідуально так і в оздоровчихі групах.  На початку занять - обов'язкове вимірювання тиску, пульсу, оцінка самопочуття, розробка індивідуального плану  відновлюваних заходів.

     Соціальні послуги надаються для  осіб похилого віку, осіб з інвалідністю , дітей з інвалідністю, учасників АТО/ООС, захисників та захисниць, членів сімей загиблих у війні з рф,  внутрішньо переміщених осіб, які мають   захворювання опорно-рухового апарату  за медичним висновком. При проведенні  занять, застосовуються новітні оздоровчі методики, механотерапія.  Велика увага  приділяється відновленню  роботи серцево-судинної системи,  наслідків травм, захворюванням центральної та периферичної нервової систем та інші .

Фото без опису

         Досвідчені фахівці  Людмила ШАПЧЕНКО та Ніна БОРОВИК допоможуть та навчать реабілітаційним та оздоровчим вправам.

      З отримувачами соціальної послуги, які мають захворювання хребта (травми, остеохондроз, спондильоз, протрузії та грижі між хребцевих дисків)  проводиться курс оздоровлення з використанням  сучасних тренажерів та реабілітаційного обладнання (орбітек, бігові доріжки, вело тренажер,  гребний тренажер, фітнес «станція Максимум», дошка Євмінова).      

      Для поліпшення фізичного та психологічного стану кожної середи тижня  з 09.00   члени клубу «Любителів скандинавської ходи» проводять заняття на свіжому повітрі. Цей вид спорту не має вікових обмежень та протипоказань, він позитивно впливає на організм людей поважного віку. Заняття скандинавською ходою покращує рухову активність, сприяє зниженню судинних захворювань та допомагає справитися зі стресом та депресією. А дружня атмосфера у клубі покращить настрій та надасть сил і енергії.

   Чекаємо вас, шановні жителі Щербанівської територіальної громади,

 за адресою:

 с. Розсошенці, вул.Геологічна,7 ,

Контактний телефон   0991260185


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь