Пошук

Консультативний кризовий телефон

Дата: 24.05.2024 14:40
Кількість переглядів: 125

Центр надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради Полтавського району  інформує, що за номерами 

(0532) 56-50-40, 099-009-08-50  для жителів громади діє

 «Консультативний кризовий телефон»

Працівники відділення соціального супроводу осіб/сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, фахівці спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства    за   ознакою  статі (консультативної служби) за вказаними телефонами приймуть повідомлення щодо сім’ї/особи, дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, нададуть необхідну інформацію, первинну психологічну підтримку, проконсультують з метою допомоги у кризовій ситуації.

За вказаними телефонами також можна отримати індивідуальну консультацію психолога для стабілізації психоемоційного стану отримувача послуги, вирішення особистих проблем та індивідуальну консультацію фахівця із соціальної роботи  щодо поліпшення/розвитку певних навичок, здібностей, покращення та зміцнення відносин у сім'ї, виховання дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь