Пошук

Мешканці Нижніх Млинів об'єднались, щоб допомагати військовим

Дата: 30.05.2023 16:28
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Місцеві майстрині об'єдналися із небайдужими мешканцями та займаються виготовленням ляльок-мотанок, вишивкою та прикрасами для ляльок. Згодом вироби реалізовують, і за вторговані кошти "закривають" запити військових. 

Коли почалась війна, всі хотіли якось допомагати ЗСУ. Тоді виникла ідея об'єднатися в творчу групу місцевих майстринь "Оберіг" і виготовляти ляльки-мотанки. Тоді зібралися, почали застосовувати свої творчі вміння і навички та розвивати їх. У нас є майстриня, яка з перших днів допомагала і навчала інших — Алла Лисенко. Зараз майстерність бгатьох досягла вже високого рівня, — розповіла Лідія Таровик, директор будинку культури с. Нижні Млини.

Фото без опису

Учасниці об'єднання також проводять майстер-класи для всіх охочих. Зокрема, до них приходить багато внутрішньо переміщених осіб. Вони також активно долучаються до справи та працюють для ЗСУ. 

Нас надихає те, що ми робимо добру справу. Ми купували і передавали хлопцям смаколики, ковдри, інші речі — виконували запити, які надходили від військових. У кожну посилку обов'язково кладемо наші обереги. Отримуємо звісточки від хлопців — вони їм дуже раді, — поділилась Лідія Таровик. 

За словами учасниць, кожен охочий незалежно від віку також може приєднатися, аби було бажання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь