Пошук

Оголошення про початок перереєстрації громадян, що потребують поліпшення житлових умов

Дата: 22.09.2022 13:58
Кількість переглядів: 267

На виконання п. 4,5,6 рішення виконавчого комітету Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області від  19.09.2022р. № 127 «Про затвердження протоколу житлової комісії при виконавчому комітеті Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області», відповідно до статті 41 Житлового кодексу Української РСР, статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 25 Розділу ІІ. «Квартирний облік» Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради профспілок від 11.12.1984 року № 470, виконавчий комітет Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області повідомляє про проведення в період з 1 жовтня по 31 грудня інвентаризації облікових справ громадян, які перебувають на квартирному обліку.

     Для проходження перереєстрації громадянам, які перебувають на квартирному обліку (крім громадян, які зараховані на облік у 2022 році), необхідно поновити документи облікової справи, а саме: 

 

  1. - довідка з місця реєстрації,
  2. - документи, які дають право на проживання в квартирі (будинку): копія ордеру, копія свідоцтва про право власності, про спадщину або копія договору купівлі-продажу чи дарування квартири, договір піднайму та копія технічного паспорту, договір найму,
  3. - ксерокопії паспортів всіх повнолітніх членів родини, зареєстрованих по квартирі при наявності оригіналів,
  4. - ксерокопії ідентифікаційних номерів при наявності оригіналів,
  5. - оригінали та ксерокопії свідоцтв про народження дітей,
  6. - оригінали та ксерокопії свідоцтв про одруження або розірвання шлюбу,
  7. - оригінал та ксерокопія документа, який дає право на пільгу (медичний висновок приймається в оригіналі),
  8. - витяги на всіх членів сімї про наявність нерухомого майна та земельних ділянок під забудову,
  9. - довідку з місця роботи повнолітніх членів сім’ї, які стають на квартирний облік (посада, дата прийняття та чи перебуває громадянин на квартирному обліку за місцем роботи), для пенсіонерів копію та оригінал пенсійного посвідчення,
  10. - довідка з УПСЗН про внесення до Єдиного державного реєстру пільговиків.

Зертаємо увагу на те, що значна частина громадян тривалий час не поновлювала документи, в облікових справах застарілі дані, відсутні копії документів, що не дає змоги впорядкувати облік громадян, які перебувають на квартирному обліку на одержання жилих приміщень з обов’язковим додержанням порядку існуючого квартирного обліку.

Громадяни, які станом на 01 січня 2023 року не пройдуть перереєстрацію квартирного обліку, будуть включені до списків, що будуть подані на розгляд виконавчого комітету Щербанівської сільської ради, для зняття з квартирного обліку як таких, що не потребують поліпшення житлових умов.

Прийом документів здійснюється з 1 жовтня по 31 грудня в приміщенні сільської ради щоденно крім вихідних секретарем житлової комісії Наріжним Ю.В.; конт. телефон: 095 607 8306.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь