Пошук

У Розсошенській гімназії провели профорієнтаційну роботу з потенційними абітурієнтами

Дата: 11.01.2022 14:46
Кількість переглядів: 418

Сьогодні у приміщенні Розсошенської гімназії відбулась зустріч учнів 10-11 класів із представниками Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка (ПНПУ). У рамках планової профорієнтаційної роботи ректор та декани факультетів розповідали про спеціальності, яким навчають у закладі, дозвілля студентів та переваги здобувати освіту в цьому університеті. 

Фото без опису

— Організували такий захід, щоб допомогти учням із визначенням свого подальшого шляху. Сьогодні вони почули нову інформацію та активно долучалися до розмови. Адже це їхнє майбутнє, яке залежить від кожного кроку вже зараз. У подальшому сподіваємось на плідну співпрацю з університетом та багато корисних активностей. Готові приймати гостей на нашій базі та за потреби приїздити до них, — прокоментував директор Розсошенської гімназії Євген Яловець. 

Фото без опису

Також усіх охочих випускників запросили на екскурсію до навчального закладу. Згодом узгодять та організують для них День відкритих дверей. 

Фото без опису

— Зараз для школярів така робота дуже важлива: вони цікавляться, ставлять багато питань, адже визначаються із майбутньою професією. Відчувається, що педагогічний колектив проводить профорієнтаційну роботу, тому що на цій зустрічі був діалог. Сьогодні ми грунтовно поговорили з учнями, їм сподобався захід, — розповіла ректор ПНПУ імені В.Г. Короленка Марина Гриньова. 

Фото без опису

Крім цього, делегація ПНПУ обговорила з директором гімназії Євгеном Яловцем та начальником гуманітарного відділу Щербанівської сільської ради Лесею Осадчою можливі варіанти подальшої спільної роботи. За результатами зустрічі укладено Меморандум про співпрацю та організацію взаємовідносин між Щербанівською територіальною громадою та Полтавським національним педагогічним університетом імені В.Г. Короленка задля досягнення спільної мети:

  • поширення інноваційного й методичного досвіду;

  • забезпечення інтелектуального розвитку громадян;

  • організації спільних заходів; 

  • реалізації здібностей учнівської молоді, її підготовки до активної діяльності в галузях науки та сприяння самовизначенню в майбутній професії;

  • поширення досвіду організації стажування, підвищення кваліфікації вчителів, викладачів й інших категорій педагогічних працівників і непедагогічних фахівців.

Фото без опису

— Щаслива поспілкуватися з адміністрацією школи. Сьогодні ми дізналися, скільки всього зроблено для освіти громади, для наших дітей, як потужно розвивається Розсошенська гімназія. Ми вражені матеріально-технічною базою, потужними класами, їх технічним забезпеченням та сучасними ресурсами. Вдячна сільському голові Ігорю Процику та директору гімназії Євгену Яловцю за співпрацю та дитиноцентризм у своїй роботі. Тут кожна дитина охоплена увагою, турботою та піклуванням з боку школи та громади, — поділилась Марина Гриньова.

Фото без опису

Зустріч відбулась із дотриманням всіх карантинних вимог, присутнім вимірювали температуру тіла та перевіряли COVID-сертифікати про вакцинацію. Крім цього, захід для учнів відбувся під час спеціально відведених годин у межах невеликих груп.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь