Пошук

Street fest “Кращі товари Полтавщини”: як Щербанівська ОТГ представила свою громаду

Дата: 10.09.2019 10:49
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

9 вересня поблизу музею-садиби імені І.П. Котляревського розвернулося неймовірне дійство. Люди у національних костюмах, місцеві та обласні артисти, костюмовані герої “Енеїди”. Все це відбувалося з нагоди 250-річчя до Дня народження письменника, поета та засновника нової української літератури Івана Петровича Котляревського.

Разом із тим Департамент економічного розвитку Полтавської обласної державної адміністрації на високому рівні підготував інше дійство - Street fest “Кращі товари Полтавщини”.

Фото без опису

“Для нас важлива така співпраця з областю. Нашу громаду запросили як одну з п‘яти найкращих ОТГ Полтавщини. Щиро дякуємо підприємцям, які відгукнулися долучитися до ярмарку!”, - зазначає Анна Овчаренко, в.о. директора Центру дозвілля “Водограй”.

Фото без опису

І таки правда, Щербанівську громаду було представлено найкраще! Долучилися “Система модернізації складів”, Щербанівський хліб, “Полтавська галушка”, “Моркішка” місцеві пасічники. Також презентували свої роботи клієнти Полтавського територіального центру соціального обслуговування. 

Фото без описуФото без опису

“Нам є чим пишатися! У першу чергу - це наші люди. Дякуємо усім, хто долучився до участі у заході. Разом ми розвиваємо ОТГ і стаємо кращими на обласному рівні!”, - говорить Світлана Мельник, заступник сільського голови. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь