Пошук

З глибоким сумом повідомляємо про смерть Олександра Григоровича Титаренка, депутата Щербанівської сільської ради 8 скликання. Його серце зупинилось на 56-му році життя

Дата: 04.03.2024 10:12
Кількість переглядів: 94

 

Фото без опису

Товариський, мудрий і розсудливий, гарний співрозмовник, людина щирої душі — таким він залишиться в пам’яті тих, хто його знав і поважав.

Олександр Титаренко все своє життя мешкав у селі Розсошенці. Тут створив сім’ю, кохав дружину, виховав двох синів, знаходив втіху у грі з онуками. Важко працював, але знайшов себе у спорті. Неодноразово брав участь у збірній Щербанівської громади з перетягування канату. Це захоплення приносило  призові місця на всеукраїнському рівні.

Олександр Григорович неабияк переймався життям громади – був депутатом Щербанівської сільської ради. Він був надзвичайно працьовитою, наполегливою, енергійною, порядною та щирою людиною, до якої зверталися за порадою та допомогою. Незважаючи на різні виклики, Олександр Титаренко завжди прагнув добробуту для мешканців громади.

Передчасна смерть Олександра Григоровича — це непоправне горе для його рідних, близьких, друзів і колег. Глибоко сумуємо з приводу цієї гіркої втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого.

Вічна світла пам’ять нашому колезі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь