Пошук

Як стати на облік у центр зайнятості?

Дата: 20.07.2022 11:39
Кількість переглядів: 677

Для взяття на облік у центр зайнятості особи, які шукають роботу: 

1. Пред'являють:

  •  паспорт (е-паспорт) або інший документ (е-документ на період воєнного стану), що підтверджує громадянство України. Для іноземців — посвідка на проживання;
  •  довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків або її електронний варіант (крім осіб, які відмовилися від її отримання та мають відмітку у паспорті).

2. Інформують про освіту, досвід роботи, зайнятість або перебування у трудових відносинах.

Під час реєстрації у службі зайнятості онлайн через портал Дія вам необхідно заповнити анкету та додати фото- або скан-копії цих та інших документів, необхідних для реєстрації. У разі підтвердження відомостей, отриманих з державних реєстрів, та підписанні заяви електронним цифровим підписом, оформити який можна через систему Bank ІD, заява потрапляє на розгляд до того центру зайнятості, який обираєте для обслуговування.

Звертаємо увагу: якщо у вас нерозірвані трудові відносини з роботодавцем, ви маєте право зробити це в односторонньому порядку, подавши відповідну заяву в найближчий центр зайнятості разом із заявою про надання статусу безробітного.

Детальніше за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/reyestraciya-bezrobitnyh-2022

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь