Що можна і що не можна компостувати

Дата: 31.03.2025 10:06
Кількість переглядів: 171

Пам’ятайте, що органічні відходи можуть бути більш вологими і сухими. Бажано, щоб кількість вологих не переважала, бо “мокрі” відходи пліснявіють і мають неприємний запах.

М’ясо, рибу і кістки можна компостувати, але не варто кидати їх у великій кількості, бо це впливає на запах.

Фото без опису


« повернутися до розділу «Компостування»

Код для вставки на сайт

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь