Пошук

Виділення коштів для потреб військових, на сферу ЖКГ та медицину — відбулось засідання 57 сесії Щербанівської сільської ради

Дата: 24.04.2024 13:24
Кількість переглядів: 49

Відбулось засідання 57 (позачергової) сесії Щербанівської сільської ради. На порядку денному багато важливих для громади питань. Зокрема, щодо виділення коштів для придбання та передачі необхідного обладнання військовим. Також депутати підтримали надання матеріальної допомоги військовим громади та мешканцям на лікування і поховання відповідно до поданих документів. 

Фото без опису

Крім цього, затвердили виділення коштів КНП "Центр ПМД об'єднаних територіальних громад" Мачухівської сільської ради для покращення обслуговування населення. Для Управління ЖКГ спрямували фінанси для забезпечення функціонування КП "Пам'ять", яке займається наданням ритуальних послуг в Щербанівській громаді. 

Також на засіданні депутати підтримали придбання матеріалів для ремонту дитячих майданчиків та виготовлення проекту місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Щербанівської сільської ради.

Крім цього, погодили багато "земельних питань". Зокрема, про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, присвоєння адрес, затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та укладання попереднього договору оренди земельної ділянки.

Фото без опису

Перед засіданням сесії також відбулась комісія з питань планування бюджету, фінансів, промисловості, яка розглянула та погодила питання для винесення на розгляд депутатів. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь