Пошук

У Розсошенцях відбувся III районний етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 10.04.2024 16:13
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

У Розсошенцях відбувся III районний етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Лозунг спортивної події: «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Сьогодні у змаганнях взяли участь: команда Новосанжарського ліцею Новосанжарської селищної ради, яка і здобула першість; команда Бутенківського ліцею імені Ю.П.Дольд-Михайлика Білицької селищної ради; команда Котелевського опорного ліцею Nº1 імені С.А.Ковпака Котелевської селищної ради; команда Войнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чутівської селищної ради.

Це спортивні змагання, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду таких заходів. Головна мета проєкту — створити атмосферу спортивного свята серед учнів шкіл Полтавського району, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя.

Цей проєкт дозволить показати, що зі звичайної шкільної команди можна виховати команду майстрів, які будуть підкорювати світові та олімпійські пʼєдестали!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь