Пошук

До уваги мешканців житлових багатоквартирних будинків, які знаходяться на балансі КП «ОК ЖКК Щербанівської сільської ради"!

Дата: 27.03.2024 10:49
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Відповідно до вимог Закону України «Про особливості здійснення власності у багатоквартирному будинку», цьогоріч Щербанівська сільська рада оголосить конкурс на визначення управителя будинків житлового фонду Щербанівської територіальної громади в селі Розсошенці, в яких не створено обʼєднання співвласників будинка (ОСББ), та мешканці яких не прийняли рішення про форму управління будинком. 

До початку проведення конкурсу мешканці як окремих будинків, так і спільно декількох будинків (для прикладу, двоповерхових), мають змогу провести збори та вибрати форму управління шляхом створення ОСББ самостійно.

Враховуючи збитковість утримання будинків по діючим тарифам, вартість послуги буде збільшена. Розрахунок ціни на послугу з управління багатоповерховим будинком включає в себе витрати на утримання будинку, прибудинкової території, ремонт спільного майна будинку, оплату (винагороду) управителю за 1 м' загальної площі. Розрахунок буде проведено по кожній складовій послуги базового переліка із врахуванням технічного стану будинку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь