Пошук

Звіт депутатки Щербанівської сільської ради від Полтавської обласної організації політичної партії «ДОВІРА» Світлани Рахно

Дата: 31.01.2024 13:06
Кількість переглядів: 35

Звіт

депутатки Щербанівської сільської ради VIII скликання

Рахно Світлани Миколаївни

Була обрана депутаткою Щербанівської сільської ради VIII скликання по єдиному багатомандатному виборчому округу від Полтавської обласної організації політичної партії «ДОВІРА». Членкиня комісії з питань планування бюджету, фінансів, промисловості.

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період. У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Щербанівської сільської ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів сільської ради.

У 2023 році взяла участь у 17 з 20 пленарних засіданнях сесії Щербанівської сільської ради. У рамках роботи в постійній депутатській комісії з питань планування бюджету, фінансів, промисловості ініціювала та розглядала низку важливих питань. Протягом року писала акти обстеження для надання матеріальної допомоги та акти щодо фактичного місця проживання мешканців.

За моєї підтримки та спільної роботи з колегами-депутатами, минулоріч вдалося відкрити в громаді новий Центра надання соціальних послуг, Алею Героїв у селі Розсошенці, виділити на потреби захисників понад 70 мільйонів гривень.

Також у 2023 році був придбаний ряд техніки для громади, зокрема: шкільний автобус, райдер для прибирання снігу та покосу трави, автомобіль-самоскид, два сміттєвози та євроконтейнери для сміття.

Протягом звітного періоду, у громаді було здійснено низку капітальних ремонтів тротуарів та проїжджих частин вулиць. Будівництво нових тротуарів, спортивного майданчику по вулиці Геннадія Біліченка (поруч з будинком №33) у селі Щербані, благоустрій територій загального користування, облаштування зони відпочинку у селі Буланово.

Були виділені кошти на будівництво найпростішого укриття у Розсошенській гімназії; облаштування найпростіших укриттів у дитячих садочках «Зірочка» та «Яблунька»; будівництво протирадіаційного укриття Щербанівського ліцею.

Протягом року активно надавала допомогу військовим, за власний кошт купувала формений одяг, розкладачки, баки для води, підтримувала різноманітні збори; внутрішньо переміщеним особам надавала допомогу продуктами харчування. Маю Подяку від командування та особового складу в/ч А7312 за вагомий внесок у розвиток оборони та цілісності нашої держави.

Продовжую активно відстоювати інтереси громади. Дякую за довіру!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь