Пошук

Звіт депутата Щербанівської сільської ради від Полтавської обласної організації політичної партії «ДОВІРА» Олександра Безлюдного

Дата: 30.01.2024 16:03
Кількість переглядів: 83

Звіт

депутата Щербанівської сільської ради VIII скликання

Безлюдного Олександра Олексійовича

Був обраний депутатом Щербанівської сільської ради VIII скликання по єдиному багатомандатному виборчому округу від Полтавської обласної організації політичної партії «ДОВІРА». Член комісії з питань житлово-комунального господарства, побутового і торгівельного обслуговування, транспорту, зв'язку, будівництва.

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період. У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Щербанівської сільської ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів сільської ради.

За звітний період депутатської діяльності, протягом 2023 року, взяв участь у 20 з 20 пленарних засіданнях сесії Щербанівської сільської ради та у всіх засіданнях комісії з питань житлово-комунального господарства, побутового і торгівельного обслуговування, транспорту, зв'язку, будівництва. Активно долучався до розробки проєктів рішень, звернень. Написав близько сотні актів обстеження для надання матеріальної допомоги та актів щодо фактичного місця проживання мешканців.

Брав активну участь у житті громади. Зокрема, за моєї ініціативи та за підтримки колег-депутатів, у селі Буланово було облаштовано зону відпочинку. Спільно ми розрівняли частину берегової зони річки Ворскла, встановили 3 альтанки, облаштували волейбольний майданчик. На ці роботи з бюджету громади виділили близько 100 тисяч гривень. Роздягальню та санвузол збудували самостійно, матеріалами допомогли небайдужі підприємці. Місце для відпочинку швидко стало улюбленим для мешканців громади, протягом усього літнього сезону там збиралися чимало як дорослих, так і дітей. Також за цей час, відпочинковий простір у Буланово став й осередком проведення спортивних заходів з волейболу та боротьби.  

Разом з колегами долучався до спільних проєктів. Так минулоріч вдалося: відкрити Алею Героїв у селі Розсошенці; облаштувати та відкрити Центр надання адміністративних послуг; виділити на підтримку військових понад 70 мільйонів гривень. А також провести: капітальні ремонти тротуару по вулиці Кременчуцька від будинку № 18 до будинку №58 (парна сторона) у селі Розсошенці; проїжджої частини вулиці Миру у селі Щербані; проїжджої частини вулиці Дружби у селі Розсошенці; вулиці Геннадія Біліченка з влаштуванням додаткової смуги руху для правого повороту у місті примикання вулиці Геннадія Біліченка у селі Щербані до вулиці Європейська у місті Полтава.

Здійснити будівництво: тротуару по вулиці Щербанівський шлях (від вулиці Лісна до вулиці Матросова) у селі Щербані; тротуару по вулиці Центральна на ділянці вздовж будинків №19, №31, №33 (непарана сторона) у селі Щербані; проїзної частини вулиці Сергія Аранчія у селі Горбанівка; тротуару від мікрорайону «Фемелі парк» у селі Розсошенці до перехрестя вулиці Європейської та вулиці Геннадія Біліченка у селі Щербані; тротуару по вулиці Кучеренка (на ділянці від існуючої пішохідної доріжки від підземного переходу до вулиці Кучеренка буд. №6) у селі Нижні Млини; тротуару по вулиці Шевченка від будинку №14 до будинку №20 у селі Розсошенці; тротуару по вулиці Світла на ділянці від вулиці Щербанівський шлях до будинку №4 (парна сторона) у селі Щербані; спортивного майданчику по вулиці Геннадія Біліченка (поруч з будинком №33) у селі Щербані. Провести ряд поточних ремонтів доріг. 

У 2023-му були виділені кошти на будівництво найпростішого укриття у Розсошенській гімназії; протирадіаційного укриття Щербанівського ліцею на умовах співфінансування; на облаштування найпростіших укриттів у дитячих садочках «Зірочка» та «Яблунька».

Проведено поточний ремонт дитячих майданчиків  та встановлення нових елементів по всій громаді.

На умовах співфінансування для громади було придбано шкільний автобус. А для комунального підприємства ряд техніки, зокрема: двох сміттєвозів, райдера Husqvarna RC 318T для покосу трави та прибирання снігу, автомобіля-самоскиду, євроконтейнерів під сміттєвози для всієї громади.

У 2023 році було впроваджено інтегровану систему відеоспостереження та відеоаналітики у селах Нижні Млини, Гора, Великий Тростянець, Щербані, Розсошенці.

У такий важкий для нашої країни час, постійно долучаюся до підтримки військових ЗСУ власними коштами, співпрацюю з волонтерами.

У пріоритеті на 2024 рік – підтримка захисників, робота на благо та в інтересах громади. Дякую за довіру!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь