Пошук

Фонд державного майна України ініціював створення власної системи Кадрового резерву

Дата: 16.01.2024 10:48
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Фонд державного майна України ініціював створення власної системи Кадрового резерву для підбору персоналу на керівні посади державних підприємств та товариств різних форм власності.

Її мета – надати доступ усім охочим до кар’єрних можливостей у державному секторі. Впровадження Кадрового резерву забезпечить прозорість, конкурентний відбір та професійне оцінювання кандидатів. А також безперебійну роботу підприємств у випадку звільнення або відставки поточного директора.

Крім того, кадровий резерв – це досвідчені та компетентні спеціалісти для Фонду, які можуть бути призначені на ключові посади в управління компаніями, що перебувають у державній власності. Це забезпечить високу якість управління та досягнення стратегічних цілей усієї держави. Система має ряд важливих переваг. Насамперед, вона дає змогу провести конкурентний відбір кандидатів на керівні посади.

Це означає, що лише 2 найкращі кандидати з достатнім рівнем професійних знань, досвіду та лідерських якостей будуть включені до резерву. Прозорість та об’єктивність відбору кандидатів до Кадрового резерву сприяють уникненню корупційних схем і політичного впливу на призначення. Це забезпечує більш прозоре та ефективне державне управління та відповідно зростання довіри громадськості до державного сектору.

Створена Фондом система зручна у користуванні. Долучитись до Кадрового резерву або переглянути актуальні вакансії можуть усі охочі, відвідавши електронний ресурс: https://hr.spfu.gov.ua/. Користувачі системи, які прийняли рішення стати претендентами на посади, мають пройти чотири прості кроки: подати анкету, пройти ідентифікацію, оцінювання та включення до резерву. Інструкція для заповнення анкети з покроковим описом розміщена за посиланням: https://hr.spfu.gov.ua/instruction.

Таким чином, створений Фондом Кадровий резерв – це ефективний інструмент для усього державного механізму, який потребує належної інформаційної підтримки з боку усього державного апарату, державних органів та обласних адміністрацій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь