Пошук

Перейменування вулиць, затвердження протоколів житлової комісії та комісії з питань захисту прав дитини — відбулось засідання виконкому Щербанівської сільської ради

Дата: 28.11.2023 11:40
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Щербанівської сільської ради. Присутні затвердили низку питань, які стосуються життєдіяльності громади.

Зокрема, присвоїли адреси, змінили статус об’єкту нерухомого майна. Також надали дозвіл на розміщення нових пересувних тимчасових споруд та демонтаж тимчасової споруди в с. Розсошенці.

Фото без опису

Члени виконавчого комітету затвердили акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню. Ще розглянули питання про переведення мешканців ОСББ «Злагода» на прямі розрахунки за послугу з теплопостачання з комунальним підприємством «Обслуговуюча компанія Житлово-комунальний комбінат Щербанівської сільської ради».

Також сьогодні затвердили протоколи житлової комісії при виконавчому комітеті та комісії з питань захисту прав дитини.

Крім цього, члени виконавчого комітету прийняли рішення про винесення питання про перейменування вулиць та провулків, що знаходяться на території Щербанівської сільської ради. Також затвердили інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь