Пошук

У громаді розглянули проектні ідеї до Стратегії розвитку

Дата: 21.11.2023 18:35
Кількість переглядів: 113

Фото без опису
Сьогодні відбулось засідання робочої групи із розробки Стратегії розвитку. Мета зустрічі – обговорення та відбір проєктних ідей. Засідання відбулося у змішаній формі онлайн і офлайн.

 

Загалом надійшло 73 проєкти. Стосувалися вони різних напрямків: благоустрій, спорт, культура, освіта, туризм, соціальний напрямок тощо. Долучилися до напрацювань всі зацікавлені сторони: активні мешканці громади, громадські організації, представники бізнесу, члени виконавчого комітету та депутатський корпус, працівники відділів і підрозділів сільської ради.

 

Фото без опису

За словами Ігоря Процика, голови Щербанівської ТГ, всі ідеї мають право на життя:

«Я впевнений, що 95% проєктів будуть реалізовані впродовж наступних років. У минулому ми дивилися на підвали як просто на частину будівлі, зараз це облаштовані укриття, у майбутньому – майданчик для гурткової роботи наших дітей. Такі реалії життя».

 

Під час засідання робочої групи присутні обговорили подані проєкти та схвалили більшість ідей. Крім цього, визначилися із тими напрацюваннями, які в подальшому будуть реалізовані.

Фото без опису

 

«Ми вже виходимо на фінішну пряму. Допрацьовуємо останні розділи. Приємно бачити активну роботу членів робочої групи, адже Стратегія розвитку громади – це той документ, який буде путівником у прийнятті рішень на наступні 4 роки», – коментує Леся Осадча, секретар робочої групи із розробки Стратегії розвитку Щербанівської ТГ, начальник гуманітарного відділу.

 

Впевнені, що невеликими кроками ми чітко дійдемо до загальної мети – покращення життєдіяльності Щербанівської громади!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь