Пошук

Харчування дітей, матеріальна допомога та земельні питання: відбулось засідання 48 сесії Щербанівської сільської ради

Дата: 03.11.2023 14:46
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

Сьогодні відбулась 48 сесія Щербанівської сільської ради. На порядку денному важливі питання, зокрема про:

  • внесення змін до бюджетних програм та показників бюджету на 2023 рік;
  • надання матеріальної допомоги мешканцям громади на лікування та поховання;
  • затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок;
  • затвердження технічних документацій та укладання договору по встановлення особистого сервітуту земельної ділянки;
  • надання дозволу на розробку проектів землеустрою та технічних документацій;
  • розгляд заяв щодо надання земельних ділянок учасникам бойових дій;
  • інші "земельні" питання.

Фото без опису

Крім цього, на засідання сесії прийшли зі зверненням батьки учнів Розсошенської гімназії. Вони просили пришвидшити ремонтні роботи в укритті навчального закладу, щоб діти змогли навчатися офлайн. Сільський голова Ігор Процик поінформував, що: 

"Роботи в укритті Розсошенської гімназії тривають без вихідних. Наразі фахівці зробили вирівнюючий шар покриття, процес йде. Можемо долучити комісію з питань ЖКГ, щоб всі переконалися, що підрядник, проектант і замовник — всі зацікавлені в якісному та якнайшвидшому закінченні робіт".

Фото без опису

Також сьогодні присутні підтримали питання Про внесення змін до рішення 42 (позачергової) сесії 8 скликання від 30.06.2023 року "Про організацію харчування та встановлення вартості харчування на вересень-грудень 2023 року в закладах освіти Щербанівської сільської ради". Зокрема внесли такі зміни: 

  • організувати  у листопаді-грудні 2023 року харчування учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Щербанівської сільської ради та встановити вартість сніданку в межах – 60 грн на 1 дитину на день за рахунок батьківських коштів та інших джерел не заборонених законодавством;
  • закладам загальної середньої освіти здійснювати виготовлення буфетної продукції працівниками, що входять до штатного розпису закладів, з дотриманням діючих норм харчування та з урахуванням потужностей харчоблоків (їдалень) на наявного технологічного обладнання. Реалізацію буфетної продукції учасникам освітнього процесу здійснювати за рахунок батьківських коштів, коштів працівників закладів загальної середньої освіти та інших джерел не заборонених законодавством.

У Розсошенській гімназії з реалізацією буфетної продукції для учнів 5-11 класів інша ситуація. Для цього частину приміщення, а саме: 4,5 м², передадуть в оренду з проведенням аукціону.

Фото без опису

Також депутати підтримали безоплатну передачу продуктів харчування з балансу виконкому Щербанівської сільської ради відділу забезпечення гуманітарною допомогою Полтавського обласного центру соціальних служб. У подальшому її передадуть на потреби жителів Херсонщини. Раніше сільська рада вже відправляла 2 тони допомоги в Херсонську область.

Крім цього, на засіданні внесли зміни до Переліку адміністративних послуг, що надаються ЦНАП-ом Щербанівської сільської ради. А саме: розширили їхню кількість до 222, додавши послуги для ветеранів. Також призначили на посаду начальника — Віталія Лисенка.

Фото без опису

Дякуємо депутатам за плідну та конструктивну роботу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь