Пошук

Члени робочої групи з розробки Стратегії зустрілися, щоб підсумувати напрацювання та сформувати систему цілей та завдань ТГ

Дата: 05.10.2023 15:40
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

Сьогодні під час засідання присутні підсумували SWOT-аналіз. Попередньо проводилось соціологічне дослідження, в якому мешканці визначали слабкі і сильні сторони громади. Далі фахівці, які входять в робочу групу, виставляли оцінювання і визначали пріоритетність пунктів. 
Фото без опису

— Більшість членів робочої групи надали свої напрацювання. Сьогодні ми їх обговорили, загалом вийшло 36 слабких і 26 сильних сторін. Їх рейтингово оцінили, щоб визначити найбільш важливі. Ми зробили вибірку і сьогодні обговорити основні 10 сильних і 10 слабких сторін, які набрали найбільше «голосів». Тож ми продуктивно попрацювали, узгодили всі позиції. Також окремо у нас визначені загрози та можливості для громади, — розповіла Вікторія Медвідь, експерт, професор кафедри економіки та МЕВ Полтавського державного аграрного університету, доктор економічних наук.

Фото без опису

Крім цього, під час засідання визначили місію та Стратегічне бачення громади. Також сформували систему цілей та завдань громади.

Фото без опису

— Головне в структурі стратегічного планування: бачення/місія, пріоритети, цілі (стратегічні/операційні), проєкти. Місія — це поточний стан, який включає характеристику галузей, переваг громади тощо. Бачення — якою ми хочемо бачити громаду на перспективу, включно з галузями, які варто розвивати. Фактично сильні сторони можуть бути в основі місії, а слабкі — в баченні, — наголосила Вікторія Медвідь.

Фото без опису

Нагадаємо, що робота фахівців почалась у квітні цього року. До складу робочої групи включені працівники виконавчого комітету, депутати, керівники установ, підпорядкованих сільській раді, представники бізнесу та Молодіжної ради при Щербанівській сільській раді. Також для виконання науково-дослідних робіт до процесу долучена експерт, професор кафедри економіки та МЕВ Полтавського державного аграрного університету, доктор економічних наук Вікторія Медвідь. Процес створення документу триває постійно, до закінчення реалізації проєкту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь