Пошук

У Щербанівській громаді відкрився Центр надання адміністративних послуг

Дата: 03.10.2023 16:46
Кількість переглядів: 437

Фото без опису

Сьогодні відбулось відкриття Центру надання адміністративних послуг Щербанівської громади. На захід завітав заступник голови Полтавської ОВА Ігор Панченко, голова РВА Дмитро Романов, голова Мачухівської ТГ Валерій Білокінь, депутати Щербанівської ТГ та інші.

— Модель Центру зроблена відповідно до рекомендацій: є інформаційний простір, є простір фронт-офісу, де працівники як адміністратори ЦНАпу, так і реєстратори. Люди отримають не лише послуги, а й емоції. Сподіваюсь, що ЦНАП розшириться і буде надавати ще більше адмінпослуг, — поділився Ігор Панченко, заступник голови Полтавської ОВА.

Фото без опису

ЦНАП знаходиться в приміщенні Сервісного центру за адресою: с. Розсошенці, вул. Кременчуцька, 2В. Фахівці надаватимуть майже 200 адмінпослуг, 17 з яких для ветеранів війни.

Фото без опису

— Пам'ятаю, як зустрічались з депутатським корпусом, Управлінням патрульної поліції, керівництвом Сервісного центру і вирішували, як реалізувати цей проєкт. Я бачив "до" і бачу як "зараз" — це дуже круто. Приємно, що вийшла така синергія: зійшлися ланки державної та місцевої влади. І ми зробили цю установу, яка буде надавати максимальну кількість послуг для людей в одному доступному й відомому місці. Це наближення послуг і влади до людей. Тим більше в такий складний для країни час, — розповів Дмитро Романов, голова Полтавської РВА.

Фото без опису

Керівник Центру Віталій Лисенко розповів про послуги, які надаватимуться мешканцям, та провів екскурсію робочим місцем.

— РВА допомагала нам і продовжує допомагати. І кадрові, і технічні питання вирішували спільно. Нормативні напрацювання також досить потужно допомогли. Тепер маємо гарненький Центр надання адміністративних послуг, який якісно і швидко допомагатиме людям, — прокоментував Ігор Процик, голова Щербанівської громади.

Фото без опису

— Дякую всім за підтримку, за постійну комунікацію з РВА та ОВА. Голові Щербанівської громади та депутатському корпусу вдячний за довіру. Будемо постійно збільшувати кількість та якість наданих послуг! — наголосив Віталій Лисенко, керівник ЦНАПу Щербанівської громади.

Фото без опису

Дякуємо присутнім за підтримку та наставництво! Впевнені, що жителі Щербанівської громади отримуватимуть якісні та оперативні адміністративні послуги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь