Пошук

Засідання виконкому Щербанівської сільської ради: тарифи на опалювальний період, питання захисту прав дитини та зарядна станція в Розсошенцях

Дата: 03.10.2023 12:41
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Щербанівської сільської ради.

На порядку денному розглянули низку питань, які стосуються життєдіяльності нашої громади. Затвердили акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню. Також члени виконавчого комітету прийняли економічно обгрунтовані тарифи та встановили тарифи для нарахувань і постачання теплової енергії на опалювальний період 2023-2024 рр. для КП «ОК «ЖКК Щербанівської сільської ради». 

Фото без опису

Ще надали дозвіл мешканці громади на вивезення дров з власного паю. Також дозволили встановити зарядну станцію у Розсошенцях. 

Члени виконкому прийняли рішення про закріплення за закладами загальної середньої та дошкільної освіти Щербанівської сільської ради території обслуговування. Ще затвердили посадові інструкції відділу містобудування, земельних ресурсів та природокористування.

Фото без опису

Також затвердили протоколи житлової комісії та комісії з питань захисту прав дитини. Ще продовжили термін перебування дитини, позбавленої батьківського піклування.

Фото без опису

Сьогодні створили комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені обʼєкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

Працюємо задля громади!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь