Пошук

Участь у відкритій обласні спартакіаді

Дата: 18.09.2023 13:49
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

14 вересня 2023 року  у мальовничому  куточку Полтавщини у м. Решетилівка відбулася відкрита обласна спартакіада з рекреаційних видів спорту відповідно до затвердженого  Положення головою територіальної  організації ГО«ВФСТ» «Колос» А. Головань та головою ПРОГОВО СОІУ А. Чумаком.        

Була сформована команда від громади з отримувачів соціальної послуги «соціальна адаптація» Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради Полтавського району. Активну участь  у змаганнях взяли особи з інвалідністю, які проживають на території Щербанівської громади: Касіч  Олександр, Калашник Олександр, Цебро Аліна, Кондра Лідія  та Радченко Раїса

Для перевезення до місця змагань учасникам був наданий комфортабельний транспорт.                                                                

Разом з командою  були  - представник Щербанівської сільської ради Полтавського району Олександр КАПРАН, який одночасно був одним із суддів на змаганнях та супровід забезпечувала сестра медична відділення денного перебування Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради Полтавського району Ніна БОРОВИК.

18 спортивних команд з різних регіонів прийняли участь у змаганнях. У боротьбі за командне місце, нашій команді  вдалося посісти почесне 12 місце, а от у особистій першості Касіч Олександр посів ІІ місце, у їзді на візках І місце  з бомбаскету.  

Фото без описуПовертаючись додому у авто  панувала дружня, по справжньому позитивна атмосфера. Наші спортсмени  ставили перед собою завдання приділяти більше уваги  тренуванням, щоб на наступний рік досягти кращих результатів.

І дивлячись на них, на думку спадає, що  переможених серед членів команди не було.  Кожен з них бере активну  участь  у житті нашої громади.  Команда дякувала організаторам змагань, Щербанівській сільській раді (сільський голова Ігор ПРОЦИК) та  директору Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради Тамарі БІЛОБРОВІЙ за організаційні моменти участі у змаганнях. По приїзду додому, кожен з учасників спортивних змагань отримав благодійний набір. Щиро дякуємо учасникам за активну участь у змаганнях. Наближаємо Перемогу разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь