Пошук

Інструкція щодо користування графіком погодинного відключення електроенергії

Дата: 06.09.2023 10:30
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

  1. Графік погодинного відключення електроенергії оприлюднений на сайті АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» у пункті меню Відключення/Графік погодинного відключення електроенергії https://www.poe.pl.ua/disconnection/hrafik-pohodynnoho-vidkliuchennia-elektroenerhii/ у форматі PDF. Він складається з 6 черг, містить назви населених пунктів, вулиць, номери будинків. Оновлений графік на 2023-2024 роки після затвердження органами місцевого самоврядування, з’явиться у цьому пункті до 10.2023 року. У разі внесення змін та доповнень до нього, споживачів буде повідомлено додатково.
  2. Після отримання інформації щодо лімітів споживання  на наступну добу від чергового диспетчера РДЦ Північного регіону, спеціалісти Товариства визначають графік, згідно з яким будуть відбуватися відключення. Залежно від доведеного ліміту, буде визначатися, скільки черг одночасно буде вимкнено.
  3. Оголошення про застосування графіку та сам графік у форматі PDF оприлюднюється на сайті у пункті  меню Відключення/Інформація про перерви в електропостачанні споживачів  https://www.poe.pl.ua/disconnection/power-outages/ та спливаючому вікні на Головній сторінці сайту. А також на офіційній сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/atpoltavaoblenergo/?ref=bookmarks та Телеграм-каналі https://t.me/poltavaOE
  4. Після застосування в області графіку, інформація про відключення буде також доступна в сервісах Особистий кабінет https://www.poe.pl.ua/abon/#/auth/login , в Телеграм-каналі https://t.me/PltOblEnergo_bot та Viber за посиланням (після проходження реєстрації).
  5. Якщо визначеного графіка  ГПВ буде недостатньо, може бути введений ГАВ (графік аварійних відключень) та Спеціальні   ГАВ. Оголошення про їх введення з’явиться на сайті (графіки гав та спец гав  згідно з вимогами законодавства не оприлюднюються). Графіки містить перелік ліній електропередачі без адрес споживачів.
  6. Інформацію про планові роботи та аварійні відключення електроенергії можна переглянути у пункті меню сайту Відключення/Інформація про перерви в електропостачанні споживачів https://www.poe.pl.ua/disconnection/power-outages/ , обравши відповідну об’єднану філію чи дільницю АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» та за адресою чи особовим рахунком у пункті Пошук відключення за адресою та особовим рахунком https://www.poe.pl.ua/disconnection/poshuk-vidkliuchennia-za-osobovym-rakhunkom/

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь