Пошук

Незабаром розпочнеться навчальний рік: які нові виклики у військовий час

Дата: 31.08.2023 15:09
Кількість переглядів: 103

Вже завтра заклади загальної середньої освіти розпочнуть навчання за змішаною формою. Поєднання очної та дистанційної форм навчання зумовлене технічними можливостями укриттів. Для повного переходу на очне навчання продовжується робота по облаштуванню укриттів у Щербанівському ліцеї та Розсошенській гімназії. Освітній процес у закладах загальної середньої освіти триватиме з 1 вересня до 31 травня.

Фото без опису
Заклади освіти розробили алгоритми дій під час сигналу повітряної тривоги. Учителі обов'язково проведуть з учнями відповідні тренування та навчання із правил перебування в укриттях.

Фото без опису
У закладах загальної середньої освіти громади буде навчатися 1882 учні. У цьому навчальному році до 1-х класів зараховано 169 учнів. Як і кожного року, всі першокласники громади отримали канцелярські набори за програмою «Дай руку першокласнику». Також у закладах загальної середньої освіти організовано безкоштовне харчування учнів 1-4 класів та учнів пільгових категорій, за батьківські кошти будуть харчуватися учнів груп подовженого дня.

Фото без опису
Відновлюється робота Розсошенського ЗДО «Яблунька», який будуть відвідувати близько 250 дітей. У закладі обладнано найпростіше укриття. У Розсошенському ЗДО «Зірочка» буде відкрито дві групи, у Тростянецькому ЗДО «Колосок» одна група з урахуванням місткості найпростіших укриттів. Тривають ремонтні роботи по облаштування підвального приміщення у Розсошенському ЗДО «Зірочка» та підвального приміщення Тростянецькому Будинку культури.
Бажаємо натхнення на навчання та здобуття нових перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь