Пошук

Відбулись громадські слухання проекту містобудівної документації "Детальний план території земельної ділянки комунальної форми власності"с. Нижні Млини

Дата: 14.08.2023 16:10
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

Відбулись громадські слухання щодо розгляду та врахування громадських інтересів при обговоренні проекту містобудівної документації "Детальний план території земельної ділянки комунальної форми власності (кадастровий номер 5324087704:04:001:0030, площею 0,0781 га по вул. Кучеренка, 30 в с. Нижні Млини) в адміністративних межах Щербанівської сільської ради, що розташована в кварталі житлової садибної забудови".

Архітектор Марина Пастушенко представила проект містобудівної документації. Розповіла про склад, зміст, основні положення планувальних рішень проекту та функціонального зонування.

Детальний план території визначає:

  • принципи планувально-просторової організації забудови;
  • функціональне призначення, режим та параметри забудови однієї чи декількох земельних ділянок, розподіл територій згідно з будівельними нормами, державними
  • стандартами та правилами;
  • містобудівні умови та обмеження;
  • черговість та обсяги інженерної підготовки території;
  • систему інженерних мереж;
  • порядок організації транспортного та пішохідного руху;
  • порядок комплексного благоустрою та озеленення.

Детальний план території розробляється з метою визначення планувальної структури і функціонального призначення території житлового кварталу села Нижні Млини, параметрів забудови, в тому числі для будівництва індивідуальних житлових будинків (садибного типу), господарських будівель та споруд; визначення існуючих та прогнозованих планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами; визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок.

Загальна доступність матеріалів детального плану території забезпечується відповідно до законодавства України, інформація є загальнодоступною, окрім частини, що належить до інформації з обмеженим доступом.

Територія планування являє собою зону садибної житлової забудови. Житловий фонд представлений індивідуальними житловими будинками (у кількості 16 садиб).

Обʼєкти обслуговування на території планування представлені готельно-ресторанним комплексом "Афродіта" та кафе (на сьогодні не діюче). Функціонують обʼєкти інженерної інфраструктури. Територія в цілому добре спланована, до всіх будівель існують підʼїзди.

У ході розгляду було озвучено декілька запитань щодо загальної процедури реалізації містобудівної документації та вирішення земельних питань. Було зазначено, що після проведення громадських слухань містобудівна документація буде подана на розгляд архітектурно-містобудівної ради. Після її проходження детальний план території можна буде виносити на розгляд сесії сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь