Пошук

У Щербанівській громаді провели фінальне обговорення SWOT-аналізу, необхідного для Стратегії розвитку

Дата: 31.07.2023 15:15
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

Нагадаємо, що з 19 травня до 15 червня 2023 року в Щербанівській громаді проводили онлайн та офлайн опитування мешканців. До процесу залучили фахівців та студентів ПДАУ, які працювали локально в населених пунктах. Таким чином, отримали узагальнені дані з відсотковим коефіцієнтом щодо проблематики громади. 

Фото без опису

На попередніх засіданнях робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади проводили SWOT-аналіз. Він забезпечує повне системне уявлення про ситуацію, надає повноцінну інформацію для розробки стратегій та аналізування перспектив та можливих проблем розвитку.

Фото без опису

Сьогодні присутні провели фінальне обговорення SWOT-аналізу, чітко визначивши сильні та слабкі сторони ТГ. У подальшому їх включать у Стратегію та напрацюють пріоритети розвитку громади. Також робоча група визначить загрози та можливості для громади.

Фото без опису

— Сильні та слабкі сторони — це суто внутрішній потенціал, який залежить від місцевого самоврядування. А можливості і загрози — зовнішні, які не залежать від органів місцевого самоврядування. Зараз будемо працювати над ними в фокус-групах. Що це може бути? Наприклад, загрози: законодавчі та політичні, соціальні, демографічні, економічні зміни. А робота з міжнародними донорами, відкритий європейський простір, децентралізація — можливості. Визначимо їх для Щербанівської громади, а на наступному засіданні будемо формувати стратегічне бачення, — прокоментувала Вікторія Медвідь, експерт, професор кафедри економіки та МЕВ Полтавського державного аграрного університету, доктор економічних наук.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь