Пошук

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проєкту містобудівної документації: «Детальний план території оздоровчого комплексу «Глухомань», розташованої за межа

Дата: 24.07.2023 15:23
Кількість переглядів: 106

Оголошується проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної  документації «Детальний план території оздоровчого комплексу «Глухомань», розташованої за межами населених пунктів в адміністративних межах Щербанівської сільської ради».

Громадські обговорень тривають в період з 26.06.2023 по 26.07.2023 з урахуванням вимог умов воєнного стану та відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні».  

Громадські слухання будуть проведені 25.07.2023р. о 12:00 год.  в будівлі Щербанівського ліцею за адресою: с. Щербані, вул.Центральна,2.

З метою забезпечення реєстрації учасників громадських слухань необхідно при собі мати документ, яким забезпечується ідентифікацію фізичних осіб та представників фізичних осіб.

Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються.

З матеріалами проєкту  детального плану територій можна ознайомитися  в приміщенні Щербанівської сільської ради за адресою: 38750, Полтавська обл., Полтавський р-н, с. Щербані, вул. Центральна, буд.2 в строки: з 26.06.2023 року по 26.07.2023 року.

Пропозиції та зауваження у письмовому вигляді подаються для реєстрації за адресою: 38750, Полтавська обл., Полтавський р-н, с. Щербані, вул. Центральна, буд.2 або по email: silrada_sherbani@ukr.net.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій Закора Андрій Володимирович.

Адміністрація сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь