Пошук

Поточний ремонт вуличного освітлення, капітальний ремонт дороги та робота ЦНАПу — відбулось засідання сесії Щербанівської сільської ради

Дата: 20.07.2023 11:02
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Сьогодні відбулось засідання 43 (позачергової) сесії Щербанівської сільської ради. На порядок денний винесли питання, які стосуються бюджету громади, діяльності ЦНАПу та УЖКГ. 

Зокрема, депутати затвердили Перелік адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у кількості 198 пунктів. Також внесли зміни до структури і штатної чисельності ЦНАПу: додали ще двох адміністраторів. 

Ще внесли зміни до показників бюджету та бюджетних програм Щербанівської громади. Спрямували 1 мільйон гривень для підтримки громад Херсонської області, 100 тисяч гривень на розроблення проектної документації для проєкту по капітальному ремонту найпростішого укриття у дитячому садочку «Зірочка». 

Крім цього, депутати виділили кошти на поточний ремонт вуличного освітлення, на капітальний ремонт дороги по вулиці Миру в Щербанях та на придбання садової газонокосарки.

Прийняли у комунальну власність земельні ділянки у Розсошенцях та надали дозвіл на розробку проекту землеустрою зі зміною цільового призначення у Щербанях.

Працюємо далі!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь