Пошук

Захист прав і свобод людини і громадянина України

Дата: 11.07.2023 08:44
Кількість переглядів: 108

Працівники відділень денного перебування, соціальної допомоги вдома, соціального супроводу сімей/ осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах, організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради разом з директором Центру Тамарою Білобровою взяли участь у заході «Омбудсман: рік на варті прав людини», який зібрав разом представників органів державної влади, місцевого самоврядування, представників сфери охорони здоров’я, соціального захисту населення та громадськість Полтавщини.

Основною темою зустрічі була щорічна доповідь Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні у 2022 році. Окрім цього, присутні ознайомилися з новою структурою Офісу Омбудсмана та його основними завданнями і напрямками роботи.
З привітальним словом з нагоди представлення Щорічної доповіді онлайн звернувся Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.
Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Полтавській області Владислав Носенко розповів про стан дотримання прав людини на території Полтавського регіону.

Перед учасниками заходу виступили народні депутати України Андрій Боблях, Костянтин Касай та заступники голови Полтавської обласної ради Олексій Чепурко, заступник голови Полтавської обласної військової адміністрації Ігор Панченко, які висловили підтримку роботи Офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Учасники заходу отримали друковану версію Щорічної доповіді Уповноваженого у вигляді презентації з метою подальшого використання у своїй роботі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь