Пошук

Харчування дітей в навчальних закладах, будівництво тротуару та розширення дороги: відбулось засідання 42 (позачергової) сесії

Дата: 30.06.2023 11:03
Кількість переглядів: 73

Сьогодні відбулось засідання 42 (позачергової) сесії. Депутати внесли зміни до бюджетних програм Щербанівської сільської ради на 2023 рік та до показників бюджету Щербанівської сільської територіальної громади на 2023 рік.

Фото без опису

Зокрема, виділили кошти на:

  •  придбання проектору для Будинку культури у селі Великий Тростянець;
  •  харчування дітей в закладах освіти Щербанівської громади;
  •  утримання та косметичний ремонт садочків (ремонт ганку, опалення тощо);
  •  проєкт багатофункціонального майданчику у Щербанівському ліцеї;
  •  будівництво тротуару від села Розсошенці (м-н «Family») до села Щербані (вул. Біліченка);
  •  розширення дороги із встановленням відбійників та перенесенням світлофору по вул. Біліченка у селі Щербані.

Фото без опису

Крім того, прийняли рішення про розробку топографо-геодезичної зйомки в маштабі 1:500 території зони благоустрою с. Буланове для проведення благоустрою та ремонту переходи (містка).

Також депутати розглянули питання про безоплатну передачу стійок для велопарковки з балансу Розсошенської гімназії на баланс Центру дозвілля «Водограй». Прийняли рішення про організацію харчування та його вартість на вересень-грудень 2023 року. У закладах загальної середньої освіти харчування для учнів 1-4 класів становитиме 55 грн, для групи продовженого тижня – 56 грн (за рахунок батьківських коштів), 5-11 класів (лише пільгових категорій) – 60 грн. Щодо вихованців садочків: для дітей 1-4 років вартість харчування становитиме 77 грн, 4-7 років – 99 грн. Оплата буде сумісна: 60% батьківська доплата, 40% — за рахунок бюджетних коштів. Для дітей пільгових категорій у садочках харчування буде безкоштовне.

Нагадаємо, що раніше вже прийняли рішення про створення ЦНАПу та прийняли на посаду керівника установи. Сьогодні ж затвердили Положення про преміювання, встановлення надбавок до посадових окладів та надання матеріальних допомог працівникам Центру надання адміністративних послуг Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.

Працюємо далі!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь