Пошук

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проєкту містобудівної документації: «Детальний план території оздоровчого комплексу «Глухомань», розташованої за межами населених пунктів в адміністративних межах

Дата: 26.06.2023 14:07
Кількість переглядів: 118

З метою врахування громадських інтересів та у зв’язку з розробленням містобудівної документації, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Закону України «Про основи містобудування», Закону України «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Щербанівська сільська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації: «Детальний план території оздоровчого комплексу «Глухомань», розташованої за межами населених пунктів в адміністративних межах Щербанівської сільської ради».

Метою розроблення проєкту детального плану території є формування принципів планувальної організації забудови земельних ділянок; уточнення та визначення планувальної організації, функціонального призначення, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації територій проєктування; визначення всіх планувальних обмежень використання території проєктування згідно з державними будівельними нормами та санітірно-гігієнічними вимогами; визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок; забезпечення комплексності забудови території; визначення доцільності, обсягів, послідовності будівництва; визначення можливості розміщення оздоровчих об’єктів, об’єктів рекреації, відпочинку, побутового обслуговування та торгівлі.

Склад містобудівної документації: графічні та текстові матеріали.

Замовник проєкту: Виконавчий комітет Щербанівської сільської ради.

Розробник: ТОВ «Консультаційний центр».

Підставою для розроблення є рішення тридцять шостої сесії восьмого скликання Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області від 04.04.2023 року «Про надання дозволу на розробку детального плану».

З матеріалами проєкту  детального плану територій можна ознайомитися  в приміщенні Щербанівської сільської ради за адресою: 38750, Полтавська обл., Полтавський р-н, с. Щербані, вул. Центральна, буд.2 в строки: з 26.06.2023 року по 26.07.2023 року.

Пропозиції та зауваження у письмовому вигляді подаються для реєстрації до 26.07.2023 р. за адресою: 38750, Полтавська обл., Полтавський р-н, с. Щербані, вул. Центральна, буд.2 або по email: silrada_sherbani@ukr.net.

Пропозиції, подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій Закора Андрій Володимирович.

Організація розгляду пропозицій забезпечується ­­­­працівниками Щербанівської сільської ради спільно із розробником протягом місяця.

Заплановані інформаційні заходи:

Інформація про час проведення презентації проєкту детального плану території буде розміщено на офіційному веб-сайті https://sherbanivska-gromada.gov.ua/ додатково.

Адміністрація сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь