Пошук

У Щербанівській ТГ продовжують працювати над стратегією розвитку: проводиться соціологічне дослідження

Дата: 23.06.2023 15:57
Кількість переглядів: 108

Крім онлайн опитування мешканців громади, до процесу залучені фахівці та студенти Полтавського державного аграрного університету. Головне завдання яких зробити вибірку репрезентативною, тобто охопити якомога більше жителів. Це допоможе визначити проблематику в громаді.

— Наш університет залучений до розробки Стратегії розвитку Щербанівської територіальної громади. І щоб виявити ключові проблеми для подальшого її розвитку, необхідно провести соціологічне опитування. Це дозволить виокремити різні категорії населення та їхнє бачення майбутнього території. Проведення дослідження займає певний час, але це дає змогу виявити актуальні напрямки розвитку, особливо в контексті війни, коли багато внутрішньо переміщених осіб та мобілізовних. І зараз студенти спеціальності "Політологія" проходять навчальну практику, тож дали їм змогу отримати перший досвід проведення соціологічних досліджень, — прокоментував Сергій Приходько, доцент кафедри політології Полтавського державного аграрного університету, кандидат політичних наук. 

Варто відзначити активність населення, адже саме вони задають вектор для розвитку громади.

— Це опитування включать як розділ в характеристику громади. І відповідно думка мешканців буде врахована при розробці Стратегії розвитку на період до 2027 року. Без соціологічного дослідження цей документ написати неможливо, адже всі ініціативи повинні йти від населення. Ми повинні дослідити актуальні проблеми і від цього відштовхуватися в подальшій роботі. Громада живе і розвивається завдяки людям, і відповідно задоволення їхніх потреб — це найголовніше, — розповіла Олена Єгорова, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування ПДАУ. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь