Пошук

"Кожен повинен починати з себе і робити вклад в нашу спільну Перемогу": як культурна сфера Щербанівської громади допомагає військовим

Дата: 29.06.2023 11:28
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

За час повномасштабного вторгнення благодійні заходи стали звичною справою для мешканців Щербанівської громади. 

— Наша робота — це не тільки об'єднання людей, які знаходяться в тилу. Це, в першу чергу, допомога військовим — для них це дуже важливо. Розуміючи, що в них є така підтримка, у них є більше енергії і мотивації, щоб скоріше здобувати нашу Перемогу, розповіла Анна Овчаренко, директор КЗ (О,У) “Центр дозвілля “Водограй”.

Фото без опису

За її словами, в Щербанівській ТГ періодично відбуваються благодійні концерти та різні заходи, які згуртовують глядачів і працюють в напрямку Перемоги:  

— Ми допомагаємо простим глядачам, які приходять і роблять свій вклад в Перемогу. Ми не даємо можливості впадати в депресію і задумуватися над всім негативом, який оточує нас. А ті пів години, годину чи дві даруємо позитивні емоції та можливість допомогти ЗСУ своїм донатом.  

Фото без опису

На кожному заході присутні представники волонтерських організацій, які забезпечують збір коштів. Наймасовіший збір був на дрон Mavic 3 для 116 бригади ТрО.

— Вважаю, що ми зібрали його дуже швидко. Вдячна волонтерам, які долучаються до наших заходів по першому дзвінку. Коли ти бачиш задоволені обличчя людей і радісні очі хлопців, які отримують матеріальну підтримку після кожного заходу, — це те, що нас мотивує і варте того, що ми робимо. Кожен повинен починати з себе і робити вклад в нашу спільну Перемогу, яку ми так сильно всі чекаємо! — підсумувала Анна Овчаренко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь