Пошук

Mercy Corps розпочинає прийом заявок для підтримки підприємств в сфері сільського господарства у розмірі 40 000 доларів США

Дата: 30.05.2023 11:29
Кількість переглядів: 64

Власники малих та середніх фермерських підприємств Полтавської, Сумської та Чернігівської областей можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги, яку надае міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в рамках нещодавно відкритої Програми підтримки економічної стійкості України.
Після оголошення програми у квітні 2023 року Mercy Corps розширив її для малих та середніх сільськогосподарських підприємств, які залучають або планують залучати до свосі бізнес-моделі сільські домогосподарства або дрібних фермерів. Винятком є райони, де проходять активні бойові дії, а також райони з обмеженим доступом або високим ризиком для життя та ведення такої діяльності.
Мабуть не залишилося такої сфери в сільському господарстві, яка б не постраждала від наслідків війни. Програма Mercy Corps допоможе бізнесу адаптуватися до мінливих умов та створити сприятливе середовище для розвитку дрібної фермерської діяльності", - зазначила директорка Програми гуманітарного реагування для України Mercy Corps Кара Бак.
Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі. Середній розмір фінансової підтримки для відібраних заявників становить 40 000 доларів США в гривневому еквіваленті за поточним курсом Національного банку України.
Ознайомитись з умовами програми, критеріями відбору учасників та подати онлайн-заявку для участі можна на сайті uerp.mercycorps.org.
Вищезазначена допомога є доповненням до розпочатої у квітні програми для дрібних фермерів та домогосподарств, зареєстрованих як ВПО, а також місцевих дрібних фермерів у цих регіонах, чия діяльність суттево постраждала внаслідок війни. Відібрані заявники за цією програмою можуть отримати фінансову допомогу у розмірі до 1500 доларів США на відновлення, розширення або започаткування присадибного чи фермерського господарства.
За додатковою інформацією щодо участі в програмі звертайтеся до фахівців Mercy Corps за телефонами: +380 (67) 911 41 31 - Михайло та +380 (67) 184 57 65 - Віктор

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь