Пошук

Розвиток громади: участь в проєкті: «Людський вимір: розбудова спроможностей збору даних на низовому рівні заради краще підготовлених і стійких громад в Україні»

Дата: 15.05.2023 13:41
Кількість переглядів: 151

Щербанівська територіальна громада успішно пройшла відбір участі в проєкті: «Людський вимір: розбудова спроможностей збору даних на низовому рівні заради краще підготовлених і стійких громад в Україні», що реалізується Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні у партнерстві з Благодійною організацією «Світло надії».

10-11 травня 2023 року посадові особи місцевого самоврядування та працівники Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області брали участь у навчальному тренінгу даного проєкту.

Після тренінгів у громадах Міжнародна організація з міграції в Україні сприятиме залученню мешканців громади та представників органів місцевої влади до участі у серії діалогів для обговорення найбільш важливих і нагальних потреб громади та спільної розробки планів дій громади щодо їх вирішення. МОМ підтримуватиме реалізацію планів розвитку на рівні громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь