Пошук

У Щербанівській громаді відбулось засідання 36 сесії

Дата: 04.04.2023 16:13
Кількість переглядів: 288

Сьогодні відбулось засідання 36 сесії 8 скликання Щербанівської сільської ради. На порядок денний винесли близько 40 питань, які стосуються життєдіяльності громади та комфорту наших мешканців. 

Фото без опису

4 квітня депутати внесли зміни до бюджету та виділили кошти, зокрема на коригування проектів реконструкції приміщення сільської ради та капітального ремонту Щербанівського ліцею. Для Управління ЖКГ депутати виділили кошти на поточний ремонт майданчиків для збору ТПВ у селах громади, дитячих майданчиків у Розсошенцях по вул. Зоряна, альтанки по вул. Геофізична, 2. Майже 11 млн грн сьогодні виділили на капітальний ремонт дороги по вул. Миру у Щербанях. Також депутати проголосували за виділення коштів для надання матеріальної допомоги нашим мешканцям згідно Програми громади. 

Депутати підтримали рішення про утворення ЦНАПу та затвердили його структуру та штатну чисельність. Ще затвердили річний звіт комунальних підприємств "ОК ЖКК Щербанівської сільської ради", "Струмок", "Комунальник". Управлінню ЖКГ затвердили акти прийому передачі, а для КНП "Центр первинної медичної допомоги" затвердили Положення про порядок списання майна, що є комунальною власністю Щербанівської ТГ.

Фото без опису

На цьому засіданні присутні затвердили низку "земельних" питань, зокрема про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, про внесення змін до рішень сільської ради тощо.

Ще заслухали звернення депутатів Марини Примак та Валерія Петренка стосовно звернення до Президента України щодо повернення виплат військовослужбовцям.

Працюємо на результат💪


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь