Пошук

Запрошуємо до тренажерної зали

Дата: 02.12.2022 10:27
Кількість переглядів: 144

 

Фото без описуФото без опису

Для поліпшення фізичного та психологічного стану здоров’я  жителів громади, внутрішньо перемішених осіб, сімей з дітьми, які тимчасово проживають у Щербанівській територіальній громаді, Центр надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради, запрошує у групи здоров’я  під орудою досвідченого фахівця з лікувальної фізкультури  Ніни  Вікторівни Боровик. Також, за потребою, можна отримати соціальні послуги  у фахівця  з фізичної реабілітації Людмили Петрівни Шапченко. 

      На початку занять - обов'язкове вимірювання тиску, пульсу, проводиться оцінка самопочуття отримувача послуг, розробка та реалізація плану  оздоровчих заходів, індивідуальний підбор комплексу вправ, групових занять.      

       Вищезазначені фахівці у своїй роботі застосовують новітні оздоровчі методики, механотерапію для  осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, учасників АТО/ООС  та внутрішньо переміщених осіб  з  захворюваннями опорно-рухового апарату, серцево-судинної системи, центральної та периферичної нервової системи та інші.

       З відвідувачами груп здоров’я, які мають захворювання хребта (травми, остеохондроз, спондильоз, протрузії та грижі між хребцевих дисків) в різних стадіях загострення  проводиться курс відновного оздоровлення з використанням  сучасних тренажерів та реабілітаційного обладнання (орбітек, бігові доріжки, велотренажер,  гребний тренажер, фітнес станція «Максимум»).  

      Тренажерний зал знаходиться за адресою: 

      вул. Геологічна,3, с. Розсошенці

      Режим роботи 8.00-16.00

      Контактний телефон   099-12-60-185 - Людмила Василівна Стеценко.  

 

 

Директор Центру Тамара БІЛОБРОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь