Пошук

Зустріч для підбиття підсумків роботи колективу Центру надання соціальних послуг

Дата: 22.09.2022 13:04
Кількість переглядів: 553

Осіння  пора – це збір щедрого  врожаю на полях і городах, а також  підбиття підсумків роботи колективу Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради за 8 місяців цього року, про зміни в чинному законодавстві щодо Порядку та організації надання соціальних послуг, про збір овочів, фруктів, закруток, сухофруктів, лікарських трав для вітамінних  чаїв для поранених воїнів ЗСУ, які знаходяться на лікуванні в обласних медичних закладах Полтавщини.  

Фото без опису

В Центрі вже традиційно прихід осені  відзначається   зібранням  трудового колективу -  соціальних працівників,  соціальних робітників, яке відбулося через 6 місяців після повно масштабного вторгнення.

Працівники Центру жодного дня не припиняли професійну діяльність, надання соціальних послуг вразливим верствам населення, які опинилися в складних життєвих обставинах, за що я всім працівникам безмежно вдячна.  14 вересня 2022року в малому залі Полтавського  академічного обласного театру ляльок, з дотриманням усіх заходів безпеки було проведено робоче зібрання колективу.

Особливо приємним був сюрприз від артистів театру, які розпочали нашу зустріч  з показу вистави, яка дала доторкнутися до історії життя та творчості видатного письменника, поета та драматурга Івана Петровича Котляревського, що в свою чергу створило атмосферу продуктивної діяльності та творчого натхнення на весь час зібрання.

Головними спікерами  були - директор Центру Тамара БІЛОБРОВА, провідний бухгалтер Олена НЕРУШ, завідувач відділення соціальної допомоги вдома Людмила АПРЯТКІНА, завідувач відділення організації надання адресної, грошової та натуральної допомоги Наталія КУЗЬМЕНКО, які   висвітили питання  порядку денного нашого зібрання.

Фото без опису

Завідувач відділення соціального супроводу сімей/осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах,  Ірина БУРЕНКО, в другій половині зібрання, провела високо  професійний тренінг на тему  «Мобілізація зусиль громади щодо ідентифікації та реагування на випадки ґендерне зумовленого насильства, з особливою увагою до домашнього насильства під час війни».

По завершенню зібрання трудового колективу, кожен працівник мав можливість і час для запитань,  та поділитися своїм емоційним станом з колегами, тому що наша родина Центру дбає не тільки про отримувачів послуг але й один про одного.

Ми щиро вдячні Полтавському академічному обласному театру ляльок, директору Тетяні ВІТРЯК за гостинний прийом. Бажаємо колективу театру нових творчих проєктів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь