Пошук

Чергове засідання виконавчого комітету Щербанівської сільської ради

Дата: 20.09.2022 10:39
Кількість переглядів: 326

 

19 вересня 2022 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету. Під час заходу було прийнято багато важливих для громади рішень.

Фото без опису

Внесли зміни до бюджету на потреби військових, освіти, управління ЖКГ та ДП “Агенство місцевих доріг Полтавської області”. Планується поточний ремонт автомобільних доріг Полтава–Великий Тростянець, Пожарна Балка–Буланове; Великий Тростянець–Сапожине–Нижні Вільшани. 

Фото без опису

Затвердили протоколи житлової комісії та комісії з питань захисту прав дитини. Ще члени виконкому виділили матеріальну допомогу мешканцям громади згідно Програми соціального захисту населення та надання матеріальної допомоги Щербанівської сільської ради на 2022 рік у сумі 170 тис. грн. 

Фото без опису

Також затвердили мережу закладів освіти Щербанівської сільської ради на 2022/2023 навчальний рік та визначили кількість груп продовженого дня. У Розсошенській гімназії – 2 класи, у Щербанівському ліцеї – 2 класи, у Горянській та Тростянецькій філіях – по 1 класу. Такий розрахунок зумовлений тим, що фактична кількість вільних класів не дозволить розширити мережу ГПД. 

Фото без опису

Крім того, члени виконкому затвердили тарифи на постачання теплової енергії по КП «ОК ЖКК Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області» на опалювальний період 2022/2023 рр. Вони будуть опубліковані на сайті Щербанівської сільської ради, де кожен зможе ознайомитись з ними. Також визначили тарифи на користування футбольним майданчиком зі штучним покриттям у селі Щербані. Вартість становить 300 грн за годину гри. 

Продовжуємо спільно працювати на перемогу України та комфорт наших мешканців!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь