Пошук

На базі ДП “Полтавський лісгосп” відбулася нарада з питань охорони праці

Дата: 23.06.2022 10:21
Кількість переглядів: 475

09 червня 2022 року начальник Полтавського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області (далі – Полтавське відділення) Василь Артамонов та страховий експерт з охорони праці відділення Анатолій Грубич взяли участь у нараді керівного складу ДП “Полтавський лісгосп” (с. Копили Полтавського району).

Захід відбувся під головуванням директора підприємства Олександра Холодного. Також на нараді були присутні інженер з охорони праці Тетяна Чегринець, головний інженер Олександр Романенко, керівники лісництв, лісничі, керівники виробничих підрозділів.

Порядком денним наради передбачався всебічний розгляд питання про безпеку праці на ДП “Полтавський лісгосп” та в лісовій галузі Полтавського району.

Під час виступу інженер з охорони праці Тетяна Чегринець наголосила на тому, що заготівля й транспортування деревини – один із найнебезпечніших видів лісогосподарських робіт. У зв’язку з цим в усіх лісництвах підприємства діє непорушне правило – усі працівники, зайняті на виконанні зазначеного виду робіт, проходять щорічне навчання та перевірку знань з питань охорони праці. Доповідачка повідомила, що кожного дня перед виходом на лісосіки проводиться обов’язковий інструктаж працівників лісозаготівельних бригад, під час якого значна увага приділяється правилам безпеки при звалюванні дерев, експлуатації бензопил, транспортних засобів при трелюванні деревини. Також Тетяна Чегринець зазначила, що дирекція підприємства піклується про цілковите забезпечення своїх працівників спецодягом та усіма необхідними засобами індивідуального захисту.

У свою чергу головний інженер ДП “Полтавський лісгосп” Олександр Романенко розповів про особливості застосування засобів механізації виробничих процесів на підприємствах, які займаються відновленням та заготівлею деревини.

Начальник Полтавського відділення Василь Артамонов подякував керівнику ДП “Полтавський лісгосп” Олександру Холодному за забезпечення високого рівня охорони праці на одному з найбільших економічно активних лісогосподарських підприємств Полтавського району. Василь Артамонов зазначив, що в сучасних умовах дії правового режиму воєнного стану перед працівниками лісових господарств постають нові смертельні небезпеки, обійти які можливо лише за умови беззаперечного дотримання ключових нормативів з охорони праці, а також проведення безперервно профілактичної роботи в напрямі зменшення ризиків виробничого травматизму. Адже безпечні та здорові умови праці – це основа успішного функціонування будь-якого підприємства та галузі.

В.о. начальника  Полтавського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області  В. Артамонов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь