Пошук

Важливо! Звернення депутатів від політичної партії "Довіра" Щербанівської громади до всіх мешканців

Дата: 15.02.2022 13:52
Кількість переглядів: 373

Основною темою, яка зараз обговорюється в суспільстві, є небезпека на наших кордонах. Весь світ зараз говорить про Україну і про можливу російську агресію.

Але надмірна увага до цієї теми доволі часто працює не в плюс, а в мінус. На сьогодні потенційну російську агресію обговорюють практично в кожній сім’ї, навіть діти в школах про це говорять. Це працює не на користь державі, а доволі часто призводить до непотрібної паніки як наших співвітчизників, так і іноземних громадян, які перебувають у нашій країні. Тому в цій ситуації дуже важливо, щоб всі гілки влади в державі зберігали спокій, професіоналізм і проявляли патріотизм.

Війна триває 8 років, і те, що ми починаємо робити якісь речі тільки зараз, у зв’язку з величезною напругою на наших кордонах, насправді потрібно було робити давно.

Згідно з останніми даними соціологічних досліджень, 56% українців готові вступити до лав територіальної оборони. І така цифра справді показує готовність наших співвітчизників захищати свою землю. Тому зараз дуже важливо, крім зміцнення військового потенціалу нашої армії, ще й відпрацювати до автоматизму організацію територіальної оборони держави.

Разом з тим, ми переконані, що ситуація на кордоні вирішиться для нашої країни добре! Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь