Пошук

Підписати — не можна ігнорувати

Дата: 19.01.2022 15:34
Кількість переглядів: 323

Пропонуємо вам самим визначитися, де варто поставити кому. Адже розмова піде про заключення договорів на вивезення сміття.

Минулого року фахівці Управління ЖКГ презентували проєкт публічного договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами. Мета даного документу полягає у тому, що КП “Комунальник” надасть послуги з вивезення ТПВ, а мешканці громади у свою чергу сплачуватимуть кошти згідно умов документу. 

Даний договір “пройшов” процедуру громадського обговорення, після чого виконавчий комітет прийняв рішення про його затвердження. Це означає, що з 1 лютого цього року для мешканців колишньої території Щербанівської сільської ради (с. Розсошенці, Горбанівка, Щербані, Тютюнники, Шмиглі, Нижні Млини, Гора), які ще не підписали цей документ раніше, договір буде заключено автоматично. Варто зазначити, що на даний момент у КП “Комунальник” діє минулорічний тариф — 19 грн 20 коп/людина. 

Пам’ятайте, що повага — це двостороння вулиця, якщо ви хочете її отримати, вам це потрібно дати. Більше інформації можете дізнатися за телефоном: +380503055700.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь