Пошук

У Щербанівській сільській раді відбулась передостання сесія 2021 року

Дата: 14.12.2021 11:49
Кількість переглядів: 491

Сьогодні депутати Щербанівської сільської ради прийняли важливі рішення на засіданні 18 (позачергової) сесії. На порядку денному було близько 10 питань. Стосувалися вони змін у штатних розписах, виділення коштів, затвердження Програм та їх паспортів сільської ради, а також надання матеріальної допомоги мешканцям Щербанівської ТГ.

Зокрема, у структурі виконавчого комітету та Центру дозвілля “Водограй” сталися кадрові зміни. Тепер у відділі містобудування, земельних ресурсів та природокористування з’явиться спеціаліст, у гуманітарному відділі — начальник і спеціаліст, а у ЦД “Водограй” — інструктор. 

Фото без описуТакож сьогодні направили кошти на будівництво спортивного майданчика для гри у баскетбол, який розмістять на території Щербанівського ліцею. Вдячні за співпрацю депутатам Полтавської обласної ради від політичних партій “Батьківщина” та “Європейська солідарність” за сприяння розвитку спорту на території Щербанівської громади! Крім цього, з державного бюджету виділені кошти на ремонтні роботи водогону у Великому Тростянці. Сталося це завдяки підтримки народного депутата Андрія Бобляха.

Фото без описуВарто зазначити, що для Великого Тростянця ще є чудові новини. Павло Кишкар, народний депутат попереднього скликання, учасник бойових дій, меценат, ініціював створення пам’ятника полковнику Федіру Жученку за спонсорські кошти. Сільський голова Ігор Процик наголосив, що планується створити центр зеленого туризму саме у селі Великий Тростянець.

Фото без описуКрім цього, сьогодні депутати виділили кошти на надання матеріальної допомоги нашим мешканцям. Важливо, що з початку 2021 року на матеріальну допомогу направили близько 1 млн 575 тис. грн. 

Фото без описуНезабаром відбудеться засідання 19 чергової сесії, де депутати прийматимуть бюджет громади на 2022 рік. Також нагадуємо, що трансляцію засідання ви можете переглянути на нашій сторінці Facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь