Пошук

У Щербанівській громаді відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 25.11.2021 12:33
Кількість переглядів: 697

 

Присутні розглянули дев’ять питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності нашої ТГ.

Члени виконкому прийняли рішення про присвоєння, упорядкування адрес, погодили режими роботи об’єктів торгівлі у Розсошенцях і Нижніх Млинах. Важливо зазначити, що питання, які затвердили на засіданні стосувалися долі дітей, а саме про вчинення правочинів, внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дітей, утворення міждисциплінарної команди з питань соціального захисту дітей та Координаційної ради у справах дітей. 

Задля зменшення проявів такого ганебного явища як домашнє насильство, члени виконкому затвердили порядок взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у даній сфері. 

Галина Горалечко, директор КНП “Центр первинної медичної допомоги об’єднаних громад”, доповіла про бажання приєднання Коломацької ТГ до Центру ПМД задля спільного утримання та фінансування на умовах партнерства. Для подальшої роботи потрібне схвалення проекту договору про співробітництво. На практиці це покаже свій позитивний результат, адже зміниться сума коштів на утримання адмінперсоналу. Наприклад, зараз Щербанівська громада витрачає з місцевого бюджету 65% на дану статтю витрат, а після приєднання — 40%. Але аргументи економії коштів бюджету присутніх депутатів та деяких членів виконкому не вразили. Тому, дане питання вирішили перенести на засідання наступного виконкому. 

Є приємні зміни у тарифах на теплопостачання! Те підвищення ціни для населення, що прийняли на минулому засіданні виконавчого комітету, скасували та повернулися до колишньої вартості — 1835,46 грн за 1 Гкал.

Нагадуємо вам, що засідання виконавчого комітету ви можете переглянути на сторінці у Facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь