Пошук

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації «Генеральний план (з планом зонування) села Розсошенці Полтавського району Полтавської області»

Дата: 30.09.2021 16:25
Кількість переглядів: 662

З метою врахування громадських інтересів та у зв’язку з розробленням містобудівної документації, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування», Закону України «Про планування і забудову територій», Закону України «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Щербанівська сільська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації «Генеральний план (з планом зонування) села Розсошенці Полтавського району Полтавської області».

Замовник проекту: Щербанівська сільська рада Полтавського району Полтавської області.

Розробник проекту: Товариство з обмеженою відповідальністю «Консультаційний центр»

Підставою для розроблення є рішення сьомої сесії Щербанівської сілської ради восьмого скликання від 13 квітня 2021 року «Про розробку генерального плану (з планом зонування) с. Розсошенці Полтавського району».

З попереднім проектом генерального плану території можна ознайомитися у секторі містобудування та архітектури відділу містобудування, земельних ресурсів та природокористування виконавчого комітету Щербанівської сілської ради в строки: з 30.09.2021 року по 30.10.2021 року.

Адреса за якою можуть надсилатися пропозиції: Полтавська область Полтавський район, с. Щербані, вул. Центральна, 2, Щербанівська сільська рада (2 поверх, каб. 8).

Розгляд пропозицій буде здійснюватися в термін з 30.09.2021 року по 15.10.2021 року.

Про дату, місце та формат проведення громадських обговорень буде повідомлено завчасно на офіційному сайті Щербанівської сілської ради.

Заплановані інформаційні заходи: прилюдне онлайн експонування на офіційному сайті Щербанівської сілської ради та презентація проекту під час проведення громадських обговорень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь