Пошук

Подолання вето, пільгове перевезення, ліквідація інвестиційного відділу - у Щербанівській сільській раді відбулось засідання сесії

Дата: 07.09.2021 16:28
Кількість переглядів: 1137

 

Фото без опису

07 вересня 2021 року у приміщенні Будинку культури виконавчого комітету відбулось перше засідання 14 сесії 8 скликання Щербанівської сільської ради. На порядок денний винесли більше півсотні питань, але в один день розглянути усі не вдалось. Наступне засідання призначили на вівторок, 14 вересня. 

Сьогодні депутати прийняли рішення, які стосувалися бюджету громади, освіти, соціальної сфери тощо. Також “з голосу” до порядку денного включили питання звільнення заступників сільського голови, але пізніше вирішили перенести його на наступне засідання. 

Фото без опису

Також сьогодні усі присутні заслухали виступи мешканців громади, які переймаються добробутом Щербанівської ТГ. Зокрема, завдяки виступу Сергія Гаваги, депутати прийняли рішення довивчити питання щодо Програми здійснення компенсаційних виплат за проїзд окремих категорій громадян Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2021 рік. А Наталія Мурзаєва виступила з проханням до депутатів вплинути на добробут педагогічних працівників. 

Фото без опису

У зв’язку з тим, що апеляційний суд підтвердив право власності на земельну ділянку за сільською радою, сьогодні депутати прийняли рішення подолання вето щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ “СК “Полтава”. Крім цього, сьогодні ще внесли зміни до штатного розпису виконавчого комітету, а саме - ліквідація відділу інвестиційної діяльності та проектного менеджменту. За це рішення проголосували 17 депутатів. Питання про розгляд та схвалення прогнозу бюджету Щербанівської ТГ на 2022-2024 рр. депутати вирішили перенести на наступне засідання.

Фото без опису

На цьому робота триває. Нагадуємо, що на нашій сторінці у Фейсбуці відбувається пряма трансляція засідань сесії та виконавчого комітету. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь