Пошук

Вітаємо спортсменів Щербанівської ТГ із ІІІ місцем у фінальних змаганнях ГО ВФСТ КОЛОС "Краща спортивна громада України 2021 року"! 

Дата: 30.08.2021 13:57
Кількість переглядів: 700

 

24 громади з усієї України приїхали виборювати звання найсильнішої. Перемогу отримали представники Черкаської області (Паланківська ТГ) та срібло привезли додому представники Одеської області (Куяльницьцка ТГ). Щербанівська ТГ взяла участь у п’яти видах спорту: волейбол, шахи, шашки, настільний теніс та змагання з гирьового спорту.

Варто відзначити, що у цих змаганнях у нас два чемпіони. Тенісистка Аліна Когут, перемігши у суперфіналі всіх своїх суперниць, здобула 1 місце. Віталій Білоус підняв 262 рази гирю і став чемпіоном у ваговій категорії до 78 кг.

Наша волейбольна команда поступилась луганчанам, але перемогли іванофранківців, тим самим здобула срібні нагороди. Олександр Щітка, представник команди з настільного тенісу, посів четверте місце. У цьому виді спорту наші представники посіли друге місце.

У змаганнях із шах та шашок Щербанівську ТГ представляли дебютанти Дмитро Ващенко та Анастасія Топчій, де посіли 5 та 13 місце відповідно.

 Пишаємось вами та бажаємо нових перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь