Пошук

Направлення субвенції місцевим бюджетам та зміни до паспортів бюджетних програм: про основне із сьогоднішньої сесії

Дата: 04.08.2021 15:28
Кількість переглядів: 1121

Фото без описуСьогодні в Громадському будинку культури відбулось засідання 13 (позачергової) сесії Щербанівської сільської ради. На розгляд депутатів винесли 11 питань. Народні обранці підтримали перенести на наступні засідання “Про повторний розгляд питання щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою зі зміною цільового призначення щодо відведення земельної ділянки в оренду”.

Також затвердили внесення змін до бюджету сільської територіальної громади на 2021 рік, а саме: субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам:

- на створення спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі;

- для Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради;

- відділу освіти Щербанівської сільської ради на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти “Нова українська школа”.

Крім цього, депутати підтримали внесення змін до Програм Щербанівської сільської ради та паспортів бюджетних програм на 2021 рік. Та затвердили Методику розрахунку орендної плати за комунальне майно Щербанівської сільської ради, надали дозвіл на проведення публічних закупівель Центру надання соціальних послуг. Також погодили КП “ОК “ЖКК Щербанівської сільської ради” укладання договору на постачання природного газу з ТОВ “Газопостачальна компанія Нафтогаз Трейдинг”. 

Нагадаємо, що повністю засідання сесії можна переглянути на нашій офіційній фейсбук-сторінці. Також завтра на ній проходитиме прямий ефір з Ігорем Проциком. Під час трансляції можна буде поставити питання, які вас цікавлять і стосуються життя громади. Залишаймось на зв’язку!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь