Пошук

Депутати та потенційний інвестор попередньо розглянули концепцію будівництва спортивного об'єкту

Дата: 21.07.2021 16:23
Кількість переглядів: 1602

 

Фото без опису

За ініціативи Тетяни Веркалець, депутата Щербанівської сільської ради, сьогодні відбулась робоча зустріч із Сергієм Іващенком. Мета заходу — обговорити концепцію забудови мотобольного поля у селі Розсошенці.

Фото без описуПотенційний інвестор Сергій Іващенко запевнив, що даний об’єкт буде використовуватися лише за цільовим призначенням, а саме — для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури та спорту:

“Плануємо створити футбольне поле для спортсменів СК “Полтава” та два тренувальних поля 40*60 м та 20*40 м для дітей. Паркомісця необхідні для забезпечення нормування для глядачів стадіону. Територія буде закритою, під охороною”

Фото без описуТетяна Ярославівна зазначила, що необхідно враховувати думки мешканців села, адже місця для проведення дозвілля у Розсошенцях майже немає:

“Ідея чудова, адже професійний спорт має розвиватися. Проте, земель у комунальній власності, на яких можна створити громадський простір у Розсошенцях, крім мотобольного поля, немає. Інші види спорту та дозвілля також мають право на існування! Тому, бачення наших жителів в полягає у тому, щоб виділити земельну ділянку для відкритого простору, де можна буде створити велосипедний майданчик, скейт-парк або просто алею для прогулянок”.

За словами Сергія Васильовича, крім професійного футболу на території спортивного об’єкту будуть розміщені бігові доріжки, майданчик для воркауту, вуличні тренажери тощо. Кожен бажаючий може займатися спортом, придбавши за помірною ціною абонемент.

Дана концепція буде змінюватися. Готовий проєкт представники СК “Полтава” презентують мешканцям Розсошенців за місяць. Далі — громадські слухання. Сподіваємося, що усі сторони знайдуть компроміс у даній ситуації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь