Пошук

Вишкіл “Барс”: навички здобуті тут запам’ятаються на весь наступний рік!

Дата: 15.07.2021 09:11
Кількість переглядів: 563

 

Фото без опису

Активний, корисний, цікавий, емоційний, насичений, розважальний, ігровий, виховний — не вистачить слів описати національно-патріотичний вишкіл «Барс». Такий досвід у нас уже є, адже у 2019 році Щербанівська сільська рада оздоровила 80 дітей. Цього року тенденція збільшилась — за дві зміни до вишколу “Барс” завітають 150 відпочиваючих. Це прекрасна нагода знайти нових друзів, зарядитися емоціями на весь наступний навчальний рік і оздоровитися!

Фото без опису

Фото без опису

Вишкіл “Барс” розташований на території ДЗОВ “Джерело”, що знаходиться у Нових Санжар. Місце надихає на нові звершення! Адже територія повністю знаходиться у сосновому лісі. 

Усі діти під пильним наглядом кваліфікованих і професійних вожатих. Заняття проводять у різних напрямках — як спортивних, так і розважальних. Крім цього, відпочиваючі примножують свої знання, адже постійно з ними проводять різноманітні лекції.

Фото без опису

“Барс” у Нових Санжарах - це культурно-спортивний, туристичний, національно-патріотичний вишкіл із елементами військового виховання та рукопашного бою при Щербанівській сільській раді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь